Kozy a Kozačky - 3.díl - Sandra

11.02.2024 11:44

Všechno jsem hodil do sprchového koutu a chystal jsem se také vlézt dovnitř a vše si tam připravit. Nicméně přišla taková menší nečekaná vsuvka. Do sprcháče jsem se musel zout – a to byla pro mě docela nová věc. Zvuk rozjíždějícího se zipu a pocit, jak jede kolem mých stehen bylo naprosto něco nového. Bylo to zase takové hrozně ženské. A když jsem vyndal jednu svojí dokonale oholenou nohu v síťkované punčoše s nádherně nalakovanýma nehtama na rudo, bylo málem vymalováno. Bylo to opravdu dokonalé. Ženskost v každém detailu. Při tom zouvání mi navíc překážely kozy které byly opravdu velké, těžké a špatně se mi přes ně koukalo. V tu chvíli bych se nejradši ošoustal na podlaze koupelny. Chvíli jsem olizoval špičku a podpatek jedné boty a druhou jsem si dráždil koule a péro uvězněné v pásu cudnosti. Pak jsem si začal olizovat chodidlo. Chodím na pedikúru k jedné známé která se zná s jednou mojí LGBT friendly kamarádkou. Ta nás seznámila a od té doby jsem královnou footfetishe.

Každopádně. V tu chvíli na zemi v koupelně jsem si nepřál nic víc než stříkat. Jenže, jak to tak bývá, kdybych to udělal víceméně bych zazdil už téměř připravenou šoustačku ve sprchovém koutě. Tenhle stav znám moc dobře a dokážu s tím pracovat. Zvládl jsem to tedy i teď. A téměř nahý – jen v síťkovaných punčochách jsem vlezl do sprchového koutu. Na každou jednu jeho stěnu jsem přísavkou přilepil jedno dildo a páté jsem přidělal na podlahu. A potom přišli ty nejlepší super prasárničky a  úchylárničky, které mám tak rád.

Rozbalil jsem pět kondomů, které jsem měl připravené a postupně jsem do každého dal trochu jesenky a ještě jsem do nich trochu nachcal a natáhl jsem je na každé dildo. Potom jsem si na sebe pustil horkou sprchu a začala zběsilá šoustačka. Byla to naprostá živočišná a spontánní paráda. Nejdřív jsem nasedl na dildo na dně sprcháče a všechny ostatní okolo jsem na střídačku kouřil a honil rukama a mezi kozama. Hrozně rád si v takových chvílích všímám detailů které se mi fakt líbí. Například miluju, pohled na svoje ruce s nalakovanýma nehtama jak objímají ty gumový péra, nebo pohled na moje chodidla v síťkovaných punčochách s nalakovanými nehty mě taky nikdy neomrzí. Teď se k tomu přidal pohled na obří houpající se a poskakující kozy, které mě krásně tížili. Potom jsem změnil polohu do takového pololehu a začal jsem je honit nohama. Přitom jsem se zase jedním šoustal do análu.

Vypnul jsem hlavní velkou sprchu, která skrápěla celou scenérii a přepnul jsem vodu do malé ruční sprchy a začal jsem si proudem vody dráždit koule. K tomu všemu jsem se snažil, co nej rovnoměrněji obsloužit všechny čuráky co mě obklopovaly. Když jsem byl rozběsněný na maximu tak jsem to ještě přidal trochu perverznosti a doznal jsem, že jsem všechny obsloužil tak, že se udělali a tak jsem z každého dilda postupně sundal kondom a z každého jednotlivého dilda jsem naprosto precizně a dočista slízal směs jesenky a chcanek jakoby to bylo semeno. Byla to naprostá paráda. Samozřejmě jsem od toho měl obličej i svoje nový kozy. To bylo na tom asi to nejlepší. Potom co jsem dokonale vysál všechny péra, jsem si ještě zbytky semene slízal z bradavek. To mě už dostalo do stavu totálního šílenství.

Opět jsem zapnul velkou sprchu rozjel jsem to nanovo, akorát že teď bez kondomů. Tentokrát už ale, kouření a honění bylo jen tak na okraj, ale hlavně jsem každý péro krásně ošoustal. Přirážel jsem hezky proti stěně a za chvíli jsem ještě vypnul hlavní sprchu a vodu jsem opět nasměroval do ruční a při šoustání jsem si zároveň proudem vody dráždil koule.

Vydržel jsem to takhle ještě asi dvacet minut. Pak už to nešlo. Sednul jsem si na dno sprchového koutu a sundal jsem si pás cudnosti. Moje zmučený péro vyhřezlo ven a já si silně stáhl předkožku ke kořenu a velmi pevně jsem držel. Proudem vody jsem si stále dráždil koule. Jinak jsem nic nedělal. Chvíli se nedělo nic ale za chvíli mi péro poprvé cuklo. A za chvíli zas a zas. Stahy se zrychlovaly a zmohutňovaly a já věděl že se nevratně blíží silný orgasmu. Pohled na moje kozy, nalakované nehty, nohy v síťkovaných punčochách, rozházené kondomy a všudypřítomná dilda můj orgasmus ještě víc umocňoval. A potom jsem se neuvěřitelně udělal. Dostříkl jsem si na kozy a mezi kozy. Teklo mi to po podbřišku na koule a já byl jako paralyzovaný.

Chvíli jsem tam jen tak seděl a relaxoval jsem. Potom jsem si sundal punčochy a vyhodil je ze sprcháče ke kozačkám a dal jsem si dlouhou horkou sprchu abych se trochu uvolnil. Dilda jsem samozřejmě nechal tam kde byly.

Osprchoval jsem se za použití dámského sprchového gelu a byla to doopravdy paráda. Cítil jsem se jako opravdová kurva po bukkake co si musí dát sprchu. Kozy jsem si nechal na sobě, seděly parádně. Potom jsem vylezl ze sprchy, osušil jsem se a vlezl jsem do dámského červeného županu a do dámských pantoflů. Koupelna vypadala jako po boji, ale uklidit ji nedalo moc práce, hlavně nebylo kam spěchat.

Takže abych to zhodnotil, nové kozy a kozačky do mého života zapadly perfektně a na první dobrou.

 

Diskusní téma: Kozy a Kozačky - 3.díl - Sandra

Datum: 14.02.2024

Vložil: Katy

Titulek: Je tak dál;-))

Velmi povedené pokračování čekám další díl ;-))

Datum: 13.02.2024

Vložil: Vendy

Titulek: Blahopřeju

Takovýhle odvaz si sice neužívám, ale ty kozačky a kozy bych si asi taky měla vyzkoušet a nechat si udělat trvalou, melír nebo alespoň masáž se zábalem. Na tom ujíždím já, z kadeřnictví jdu vždycky totálně mokrá, ještě, že jsou ty noční Alwaysky.

Přidat nový příspěvek