Perfektní vzhled v pěti krocích - Andrea Dessel

15.02.2018 00:32

         Každá žena bez ohledu na její věk , váhu nebo proporce její postavy si      může vybrat přesně ty džiny nebo košili , která vyzdvihne její krásu a    přednosti . Vypadat dobře každý den je velice důležité .Dodá Vám to             sebevědomí díky , kterému se lidé okolo Vás budou usmívat a budou       nakaženi Vaši pozitivní energií .

 

            Tady máte pár , které Vám každé ráno ušetří Váš drahocenný čas a           díky kterým budete vycházet s úsměvem na tváři .

 

 

 

Pravidlo číslo 1 – skvělá šatna

 

Určitě to nepatří k našim oblíbeným aktivitám , ale pokud každý druhý den věnujete 10 minut k tomu aby jste si srovnala oblečení ve svém šatníku budete schopná velice rychle uskutečnit své vize a neustále budete objevovat zapomenuté oblečení a doplňky .

 

Připravte si Vaše oblečení

 

Zabere Vám to jen 5 minut každý večer aby jste si připravila oblečení na následující den . Zajistíte si tím že vždy a všude budete včas .

 

Sázka na moderní šátek

 

I ten nejednoduší vzhled se může změnit pokud zvolíte správný šátek. Na výběr je obrovské množství šátků . Zastavte se u barvy a látky, která se hodí k Vašemu charakteru a nezapomeňte , že další šátek je nezbytností .

 

Drahý vzhled

 

Není vždy nezbytné sázet na doplňky a oblečení známých módních značek , které si ani nemůžete dovolit . Vsaďte na jednoduché džiny , top a boty , které objevíte v levném obchodě za nízkou cenu . Kombinujte je s originálními doplňky a s párem pohodlných , ale elegantních bot a máte velice zajímavý vzhled .

 

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel   .

 

Odkaz na původní článek https://what-to-wear-today.com/perfect-vision-in-5-steps/