Průvodce feminizací - Výstřih

10.12.2017 23:41

Pravděpodobně máte dostatek kůže na vytvoření výstřihu. Existují společnosti, které prodávájí speciální podprsenky k vytvoření dokonalejšího výstřihu, i když jsou trochu nepohodlné. K sehnání je například zde https://www.ladylikeshop.com/ddesign.php (anglicky)

 

Další oblíbená metoda je použití pásky k přesunutí kůže směrem doprostřed hrudníku. Můžete použít pásku z lékárničky. Pásky jsou k sehnání v mnoha rozměrech. Tenčí jsou pro tyto účely nejvhodnější, protože širší někdy stahují kůži špatnými směry. Nejlepší jsou pásky v barvě kůže a také budete potřebovat "second skin" ochraný sprej na kůži. Sprej by měl být dostupný v každé drogerii.

 

Postup:

1. Naneste 3 vrsty ochranného spreje kolem vašich prsou a nechte chvíli zaschnout. Rozstřihněte pásku podélně. Teď byste měli mít dlouhé úzké pásky.

2. Omotejte pásku těsně kolem těla v úrovni těsně pod bradavkami a několik se páskou obtočte. Uprostřed hrudníku by měla vzniknout mezera.

3. Oblečte si podprsenku, ale zapněte si ji obráceně.

4. Můžete upravit výšku a velikost výstřihu, jestli je to nutné.

5. Abyste vytvořili iluzi větších prsou, přidejte bronzer do míst kde prsa končí a do výstřihu a naopak zesvětlete nejspodnější viditelnou část prsou. To vše musíte dokonale sjednotit, aby nebylo nic poznat.

6. Místo bronzeru je možné použít i vhodné barvy očních stínů.

7. Zakryjte pásku, ujistěte se, že z ní není vidět ani kousek. Push up podprsenky můžou ještě vylepšit celý dojem.

 

Jak s tímhle uspět v plavkách?

https://www.thepinkbra.com/3c0400.html  (anglicky)

Tyto plavky jsou vytvořené tak, aby vám pomohly uspět jako žena i u vody. Existují i jiné značky podobné této, ale tahle se mi osobně zamlouvá nejvíce.