Tvůj devátý Sissy úkol

26.06.2015 08:12


 Teď když jsi si koupila pěkné, neformální dámské oblečení, máš perfektní kostýmek na další výlet na nákupy.
Ano, půjdeš nakupovat znovu a tentokrát půjdeš nakoupit něco velmi speciálního. 
Půjdeš nakupovat kompletně a čerstvě oholená. Nehty na nohách budeš mít červené a nehty na rukách nalakované bezbarvým lakem se třpytem. Oblečeš si podprsenku a kalhotky, tělové silonky, svou květovanou halenku, černé kalhoty a jemnou rtěnku. Můžeš si vzít pánské boty, i když se k tomu nebudou hodit. Dál si se sebou vezmeš zrcátko, obě rtěnky, náhradní punčocháče, sandály na podpatku, dildo  a svoje prsa. Nejsi šťastná, že máš kabelku, sissy holko?
Opiš si vlastnoručně následující seznam na nákup:
jemné dámské hodinky (nemusí být drahé)
dvoudílný černý kostým - dlouhé sako s rukávy a krátká sukně, musí být s podšívkou
jednoduchou bílou halenku
kvalitní parfém - zkus jich víc a vyber si ten který se ti bude líbit 
sadu na make up - chceš produkt, který bude odpovídat tonu a typu tvé kůže. Většina obchodních domů má sekci pro make up a dárkové sady, které ti zjednoduší život, ale musíš koupit : 
tekutou bázi
pudrový podklad
růži na tváře
výběr očních stínů
černou a hnědou řasenku
černou a hnědou oční tužku
tužku na obočí
pinzetu na obočí
sadu aplikátorů (štětečků)
tvarovací kleštičky na řasy
Budeš vypadat tak sexy
Jak dokončíš svůj nákup najdi klidné toalety, třeba v obchodním domě. Ty víš co teď přijde, že ano děvče? Doufám, že tvoje vlasy nemají moc mužský sestřih, nebo to bude opravdu ponižující.

Pověš svůj nový oblek na zadní stranu dveří. Polož své sandály na podlahu. Zuj si boty, sundej si kalhoty a halenku a setři rtěnku. Vlož si svá prsa do košíčků podprsenky, Stříkni trošku parfému na zápěstí a tři je o sebe. Stříkni si za uši, mezi prsa a také mezi nohy. Není to příjemné vonět jako žena?
Obleč si novou halenku, zvýrazňuje tvůj výstřih? Nyní si obleč kostýmek. Vychutnej si nádherné klouzání hladké podšívky po punčocháčích. Doufej, že tvůj mužský klitoris nebude trčet moc daleko, děvče. Možná by jsi mohla zahnout podšívku a ta pak zabrání těm odporným skvrnám. Obuj si sandály. Budeš vděčná za všechnu zkušenost v chůzi na podpatcích, kterou jsi získala doma.
Vypadáš sexy, nebo ne?
Teď je čas na make up. Bude to poprvé takže toho dnes nepoužiješ moc. Bude tak menší šance, že uděláš chybu. Vetři si trošku pudru krouživými pohyby  pudrovacího polštářku na celé tváře. Pak přilož kleštičky ke kořínkům řas na horním víčku a na několik sekund je stiskni. Pak povol a stiskni znovu dál od konečků.
Podrž si zrcátko u hrudníku, aby ses musela dívat do něho dolů. Teď si naneseš  řasenku na vnější dvě třetiny vrchních řas. Dále nanes vrstvu červené rtěnky a obtiskni ji. Nyní druhou vrstvu řasenky a druhou vrstvu rtěnky a obtisknout na spodní ret. Pak si musíš namalovat i spodní řasu. To uděláš tak, že se budeš dívat nahoru do zrcátka. A pak třetí vrstvu rtěnky pro štěstí.
Podívej jak dlouhé a zženštile tvoje řasy vypadají. Nejsou tvoje oči sexy, sissy holko? A to jsou bez stínů nebo tužky. Nebudeš dnes používat stíny ani tužku, protože to chce cvik. Ale neboj se, protože budeš mít spoustu možností na cvičení.
Nasaď si hodinky. Navzdory tomu co nosíš, neudělalo to z tebe větší sissy?
Sbal si svoje krámy a dárky. Tvá "elegantní holka z kanceláře" vyráží do světa. Za jak dlouho myslíš, že se takhle budeš oblékat i do práce?
Nesmíš ejakulovat!
Dál půjdeš do obchodu s knihami, tam si  koupíš knihu o vlasech, zkrášlování a make upech. Doma přečteš tu knihu od začátku do konce.
Napiš  Email o tvých postupech. Musíš toho mít tolik, co chceš říct...
Od teď budeš nosit podprsenku, kalhotky a punčocháče každý den a sandály každou chvilku doma.
Pokračuj v lakování nehtů na nohách a také si začneš lakovat nehty na rukách bezbarvým lakem. Pořád. Doufám, že jsi byla iniciativní a nechala jsi si je narůst.
Každé ráno použiješ svůj nový parfém na hrudní a svá zápěstí.
Ode dneška budeš pokračovat v nácviku kouření jen jedno denně. Každý večer si vybereš jeden ze svých dámských oblečků a úplně se nalíčíš, před tím než budeš kouřit. To ti dá příležitost  denně si cvičit líčení. Věř mi, budeš to potřebovat. Většina opravdových děvčat si zkoušela líčení už  dlouho před pubertou, takže máš hodně co dohánět. Zkus odlišný vzhled každý den. Ale měj na paměti, že jsi sissy, ne coura. To ti pomůže zlepšit make up víc než něco jiného. Každé děvče se musí naučit mít lehkou ruku.
Nepokračuj ke svému dalšímu úkolu dokud nebudeš spokojená se svým líčením. Je to velmi důležité.

SOUTĚŽ 2020 o "nej" povídku

s TV, CD, TS tematikou

SOUTĚŽ 2020
Soutěž

Podpora stránek:-)
BTC: 3KnQbHwdkpn3hMzvtXAQykTpw3BssKNY3N

Kontakt

Adresa pro Vaše povídky jana.janina98@seznam.cz