Typy postav & Oblečení - Průvodce feminizací

13.02.2017 21:01

Každý, kdo se narodil jako muž a byl vystaven působení mužských hormonů, bude mít špatnou postavu, pro některé typy oblečení. I přes to spoustu nováčků ještě zhoršují své nepohodlí tím, že volí nejméně vhodné oblečení.

Ale nejde jen o vyhýbání se oblečení s úzkým pasem. Ale ať budete nakupovat sebelít, nebude to k ničemu, pokud nepřijmete své tělo. Pokud ucítíte, že vaše tělo odmítá oblečení, zjistěte proč. Některé z těchto pocitů můžou být způsobeny nátlakem společnosti, která po všech žadá, aby vypadali naprosto dokonale.

Vaše ruce jsou asi větší než ruce většiny žen. Pohlavní orgány můžou být viditelné v některých typech oblečení. Možná máte chlupy na obličeji, nohách a hrudníku. A pravděpodobně nemáte prsa. Snažte se zakrýt tyto nedostatky jak jen to půjde. Promyslete, jaké velikosti oblečení pro vás budou nejvhodnější. Pro všechny typy postav lze najít řešení.

Ženy si často berou na sebe oblečení jen tak, aby se podívaly, jak v něm vypadají. Udělejte to samé. Podívejte se na sebe v zrcadle bez oblečení a představte si, že jste žena. Prohlédně si pozorně celé své tělo a zjistěte, která část si zaslouží nejvíce pozornosti.