Úkoly pro sissy - úvod

17.06.2015 07:52

Sissy, buď opatrná! Tyhle obrázky jsou tvojí budoucností.


Úkoly pro sissy holky.
Ahoj, začínající sissy. Takže ty chceš být feminizována, že jo?
Sníš o tom, jak jsi nucena oblékat se jako žena, vypadat jako žena, myslet jako žena a chovat se jako žena? Představovala sis sama sebe jako krásné ženy, které potkáváš nebo vidíš na fotkách?
Máš ráda to ponížení, kdy jsi nucena nosit ženské oblečení na veřejnosti a ostatní poznají, že jsi muž?
Našla si správné místo, sissy.
Na následujících stránkách podstoupíš sérií úkolů, které tě provedou cestou k úplné feminizaci.
Ty chceš být ženská, feminní, nebo ne? Slyšet klapání jehlových podpatků, cítit svist punčocháčů jak se nylon tře o sebe na tvých hladkých stehnech, pod těsnou lemovanou minisukní, která zakrývá akorát tvůj zadek, tvůj velmi upravený účes a těžké náušnice šimrající tvůj krk, tvá ramena cítící váhu tvých těžkých prsou v podprsence, příchuť rtěnky na tvých rtech, vůni parfému, líčení a laku na vlasy. Ty to chceš, víc než cokoliv jiného, nebo ne?
Jednou, sissy, jednou to tak bude.
Prosím nežádej o osobní výcvik. Postupně plň úkoly. Je to dost, aby si mělá pořád, co dělat. Ikdyž si zkušená sissy s vlastním šatníkem plného dámského oblečení, které si pravidelně oblékaš. Tvá disciplína, že jsi přinucena k ženskosti a nucena následovat tyto úkoly, bude stále vzrušující.
Tvé zprávy o tvých pokrocích jsou vítány. Pokud si to přeješ, tak pošli mail, nezapomeň na své sissy jméno. A pokud mi dáš své svolení, může být tvá zpráva zobrazena na těchto stránkách.
Takže, jsi připravena?